Internationaal Kerstwintercircus in het Parktheater

''Schitterende voorstelling met prachtige acts. Het was een belevenis. Zeker een aanrader voor iedereen!’’ - reactie Kerstwintercircus 2017
 

Het 48ste Internationaal Kerstwintercircus staat weer voor de deur. Van zaterdag 22 tot en met zondag 30 december wordt de Grote Zaal opnieuw omgetoverd tot een echte circuspiste. Een week lang kun je genieten van internationale circusacts: van jongleurs en eenwielers tot spectaculaire trapezeacts. Spreekstalmeester Arjan Smit, bekend van Sesamstraat, heet je welkom!

Programma
Ook dit jaar hebben we weer een spectaculair programma met circusacts samengesteld. Ze komen vanuit de hele wereld naar Eindhoven toe. Bekijk hier het volledige programma. 

Buiten de piste
Kom op tijd of blijf nog even hangen, want buiten de piste is er nog van alles te beleven. Gezellige kraampjes waar je lekker kunt eten, kinderen kunnen zelf de circusartiest uithangen en op de Grote Foyer kun je schaatsen. Op vertoon van een geldig toegangsbewijs mogen kinderen schaatsen. Een uur voor aanvang en een uur na de voorstelling is de baan geopend. Het Parktheater heeft speciale schaatsen te leen.

Lekker eten tijdens het Kerstwintercircus
Geniet vooraf of na afloop van het circus van een lekkere lunch, een High Tea of een speciaal Kerstcircusmenu in Smaaktheater Dertien. Reserveer snel!

Zien we jou ook bij het 48ste Internationaal Kerstwintercircus? Het leukste uitje in de Kerstvakantie! Bestel nu je kaarten.