Met kinderen

Ga je met je kind naar het theater? We hebben speciale voorzieningen, tips en de leukste voorstellingen 

Ga je met je kind naar het theater dan is het fijn om te weten dat het Parktheater beschikt over stoelverhogers (Grote Zaal) en een verschoonplek. Er zijn veel voorstellingen geprogrammeerd voor kinderen. Bij de voorstellingen staat de leeftijdsaanduiding vermeld. 

Stoelverhogers voor kinderen
Theaterstoelen zijn berekend op de maten van volwassenen. We hebben daarom voor kinderen stoelverhogers, die voor aanvang van de voorstelling klaar staan bij de ingangen van de zaal. Je kunt natuurlijk ook zelf een kussentje meebrengen.


Verschonen

Het damestoilet in het halletje naast het Theatercafé beschikt over een verschoonplek en een prullenbak voor de vieze luiers. 


Leeftijdsindicatie 

Bij kinder- en familievoorstellingen staat een minimum leeftijd vermeld. Deze leeftijdsgrens is gebaseerd op de inhoud en de lengte van de voorstelling dat passend is bij een bepaalde leeftijd. Kinderen die te jong zijn, kunnen de voorstelling of het concert vaak niet goed volgen of vinden het te spannend.


Kinderfestival & vakanties

In de vakanties is er vaak van alles te doen en te zien voor kinderen. In de kerstvakantie kun je naar het Kerstwintercircus, en meedoen aan leuke extra's zoals schaatsen op de Grote Foyer.
Op de Open Dag aan het begin van het theaterseizoen in september zijn er ook tal van leuke activiteiten voor kinderen.

Educatie
Educatie
Vóór, tijdens en na een voorstelling de verbreding en verdieping opzoeken, zo wordt een bezoek aan een voorstelling een onvergetelijke ervaring.
Kindermenu
Kindermenu
Restaurant Smaaktheater Dertien heeft heerlijke gerechtjes voor kinderen. Binnen is er een speelhoek en buiten een speeltuintje.
Familievoorstellingen
Familievoorstellingen
Uitje met het gezin? Ga naar het theater! Bekijk alle jeugd- en familievoorstellingen
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie