Presentatie vloeroefeningen

Wildpark
Thu 20 Jun ’24 20:00 - 22:00
Een avond over nachtmerries en angsten
Thu 20 Jun ’24
20:00 - 22:00
  • Thu 20 Jun ’24
    20:00 - 22:00
    Pauze 20:40
    Kameleon

Jeugdtheatercollectief Wildpark presenteert Vloeroefeningen, een contextprogramma waar mensen van alle leeftijden samen komen in de Kameleonzaal van het Parktheater. Wildpark nodigt jong en oud uit om actief deel te nemen door sparringpartners te worden en om aan de hand van een korte performance met elkaar in discussie te gaan. De avond wordt afgesloten met een ter plekke geschreven reflectie op de avond.

In deze derde editie van Vloeroefeningen doen de jonge spelers samen met theatermaker Marieke Reijnen een onderzoek naar nachtmerries en angsten. Op de vloer zoeken zij naar verschillende horrorstijlen en spelen zij met de verwachting van het publiek. 

Naar aanleiding van deze korte performance nodigt Wildpark het publiek uit om het  gesprek aan te gaan over de angsten van nu. Met welke angsten hebben we te maken? Wat jaagt ons in deze tijd de stuipen op het lijf?

  • Let op: deze editie van Vloeroefening heeft geen gangbare publieksopstelling. Tijdens de presentatie loopt publiek door de ruimte. bij het participatie gedeelte worden er wel stoelen gebruikt. 

 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer