Een wereld vol muziek

Kim van der Linden
Sun 9 Oct ’22 09:00 - 09:45
Sun 9 Oct ’22
09:00 - 09:45
  • Sun 9 Oct ’22
    09:00 - 09:45
    Repetitieruimte
    Past event

Vanaf dat een baby nog veilig in de buik van mama bevindt is hij of zij al op ontdekking. Welke geluiden hoor ik, wat voel ik etc.. Zodra dit kleine mensje zijn ogen opent in deze wereld begint de ontdekkingstocht op aarde. 

Kim van der Linden

In deze ontdekkingstocht zijn er verschillende fases: baby's (4-12 maanden) gaan het geluid van papa en mama herkennen, omrollen en hun eigen voetjes en handjes ontdekken. Een dreumes (1 tot 2 jaar) ontwikkeld zijn motoriek en leert kruipen, vallen, en misschien al wel lopen of rennen. Ook worden verschillende voorwerpen steeds interessanter. De peuter (2 tot 4 jaar) wil steeds meer zelfstandig doen. Bewegen en is ontzettend nieuwsgierig.

In deze proefles wil Kim je meenemen door de verschillende fases van onze kleine mensjes. Door middel van muziek, kleuren, en materialen. Muziek schept een band en wat is er nu mooier om deze ontdekking samen met jouw kindje of kleinkind te maken. Een bijzonder en fijn moment samen.

Dansen en zingen is toegestaan!

Even voorstellen
Mijn naam is Kim en ben 32 jaar. Sinds twee jaar ben ik zelf mama van een kleine man. Ik werk al jaren in de kinderanimatie en vind de manier waarop kinderen de wereld ontdekken zo leuk dat ik daarom deze muziek ontdekkingstocht aan wil bieden om dit zelf te kunnen ervaren. Zelf heb ik samen met mijn kindje ook muziekles gevolgd en ervaarde het als ontzettend fijn en gezellig. En heb er ook een fijn mama groepje aan over gehouden waar de dikke vrienden nog steeds met elkaar spelen. Dit gun ik iedereen!

  • Gratis toegang, aanmelden verplicht