Gemmy Woud-Binnendijk

Voor iedereen beter

Richard Groenendijk
reprise
Tue 25 Apr ’23 20:00
Een hilarische avond, precies zoals we van Richard gewend zijn
Tue 25 Apr ’23
20:00
  • Tue 25 Apr ’23
    20:00
    Hertog Jan Zaal

Onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Kom dus van die bank af en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

Voor iedereen beter werd afgelopen seizoen door zowel pers als publiek lovend ontvangen. Een lied uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie MG Schmidtprijs. Wegens het grote succes is Richard Groenendijk dit seizoen nogmaals met deze voorstelling te zien door heel het land en dus ook in het Parktheater.

  • Genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Entertainment 
    De jury: “Richard Groenendijk is al jaren één van de beste entertainers van Nederland. Ook Voor iedereen beter zit weer vol hilarische conferences, een stortvloed aan beledigingen en een paar zeer ontroerende liedjes. Het is daarnaast de meest persoonlijke voorstelling die hij ooit maakte. Op meerdere momenten is de strijd zichtbaar die Groenendijk levert tegen zichzelf, al dan niet imaginaire vijanden en de misvatting dat het volk inferieur is aan de elite. Deze subtiele rode lijn tilt dit programma nog boven zijn eerdere werk uit.”