VACATURE: AFSTUDEERDER COMMUNICATIE 

Parktheater Eindhoven is een van de grotere theaters in Nederland en bereikt met een brede programmering van zo’n 400 voorstellingen per theaterseizoen, jaarlijks zo’n 200.000 bezoekers uit Eindhoven en omgeving. Het Parktheater heeft als doel een theater voor iedereen te zijn en heeft daarom een zeer diverse programmering. We willen het publiek inspireren en raken en bijdragen aan mooie ontmoetingen van theatermakers met het publiek. In onze huidige missie Meer dan jij… zoeken we voortdurend verbinding met het huidige en nieuwe publiek. Het Parktheater staat midden in de samenleving en is betrokken bij en initiatiefnemer van verschillende maatschappelijke projecten. 

Om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maatschappelijke projecten naar buiten uit te dragen is specifieke communicatie vereist. Uit een communicatie-onderzoek is gebleken dat meerdere medewerkers en vrijwilligers bereid zijn om ambassadeur te worden van Parktheater Eindhoven en haar maatschappelijke projecten. Deze ambassadeursrol biedt veel kansen en daarom zijn wij op zoek naar: 

AFSTUDEERDER COMMUNICATIE
voor het ontwikkelen en organiseren van een ambassadeursprogramma

Je opdracht: 
De betrokken en geïnteresseerde medewerkers van het Parktheater tot ambassadeurs activeren en hen faciliteren om het maatschappelijke verhaal van het Parktheater (intern en extern) actiever en beter uit te dragen.  

Wij bieden:
Een inspirerende en fijne werkplek in een innovatieve organisatie met een sterke behoefte bij te dragen aan de samenleving. Een stagevergoeding en uiteraard de mogelijkheid om alle theatergenres te leren kennen. 

Je reactie:
Gaat jouw hart sneller kloppen van samen impact maken? Denk jij ons te kunnen helpen bij deze uitdaging? Stuur je cv en een e-mail met je motivatie naar: Marjon Ouwens-Reus via marjon.reus@parktheater.nl (ook bereikbaar voor meer informatie over deze vacature)