Nieuw programma

Theaterseizoen 24/25

Achter de schermen zijn we druk bezig met het nieuwe theaterprogramma 24/25. Ben je benieuwd?

Vanaf wanneer is het programma bekend?
Vanaf 14 mei 2024 staat het nieuwe programma van theaterseizoen 2024-2025 op de website. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei 2024 om 9.30 uur. Kaarten bestel je via parktheater.nl of aan de kassa: 040 – 211 11 22 (geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.30 – 18.00 uur).

Programmagids
De programmagids is vanaf 14 mei verkrijgbaar in het Parktheater en op diverse andere plekken in de stad. Er verschijnt ook een digitale bladerbare versie van de programmagids op onze website parktheater.nl

Nieuwe programmagids in de brievenbus 
Onze vaste bezoekers ontvangen de programmagids automatisch in de brievenbus. Deze kun je tussen 14 en 22 mei verwachten. Behoor je tot deze groep, dan ontvang je binnenkort een mail met het verzoek je postadres te controleren en de mogelijkheid om je af te melden voor de postverzending. 

Al in verkoop

De kaartverkoop voor de meeste voorstellingen start 25 mei. Er is een aantal voorstellingen vervroegd in verkoop gegaan. Koop nu alvast je tickets voor o.a. Jesus Christ Superstar, De Hospita, Hans Klok en Jan Jaap van der Wal. 
Bekijk hier alle voorstellingen waarvoor de kaartverkoop al is gestart

No Dutch Required

Welcome to all internationals and expats! Our No Dutch Required programming consists of performances that are either English spoken, English sur- or subtitled or that are without speech altogether like dance or mime. We hope to see you soon!

Program No Dutch Required