Een voorstelling bezoeken die aansluit bij je beroep?

Informatie over voorstellingen geschikt voor professionals uit de zorg, het onderwijs, over (technische) innovatie en inclusiviteit.


Nogal wat gezelschappen en artiesten maken voorstellingen vanuit een maatschappelijke betrokkenheid. Ze houden zich bezig met de grote vragen van vandaag. Ze tonen ons andere perspectieven, houden ons een spiegel voor of laten ons reflecteren over onszelf en de wereld.   Ervaringsdeskundigen staan soms ook zelf als artiest op het podium en delen hun ervaringen met het publiek.

Bij Parktheater Eindhoven heb je keuze uit 485 voorstellingen. Best veel. Ben je vanuit je beroep geïnteresseerd in een specifiek thema? Dikke kans dat je op deze pagina voorstellingen vindt die met jouw vakgebied te maken hebben. Die jou als professional kunnen raken of inspireren.

Onder iedere categorie vind je voorstellingen die direct of indirect met het onderwerp te maken hebben.

Kom je er toch niet helemaal uit: Dan kun je ons altijd bellen voor advies: 040 - 2 11 11 22. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie