Medewerker HR

Het Parktheater zoekt

Medewerker HR voor 24 uur per week

 

Parktheater Eindhoven is een allround theater met een breed en gevarieerd aanbod. Meer dan 200 medewerkers en vrijwilligers verzorgen op jaarbasis ruim 500 voorstellingen, projecten en events voor zo’n 200.000 bezoekers.

Het Parktheater beschikt over een grote zaal, de Hertog Jan Zaal (940 zitplaatsen), de
Philipszaal (Blackbox en theaterzaal 500 zitplaatsen), Kameleon Zaal (120 zitplaatsen) en het wijktheater Pand P (110 zitplaatsen). Daarnaast verzorgt het Parktheater de theaterprogrammering van de vlakke vloer van Natlab.

Het Parktheater wil een theater zijn voor iedereen en dat zie je terug in de diverse programmering. Naast de programmering worden projecten, festivals en nevenactiviteiten ontwikkeld. Daarbij zoeken we zoveel mogelijk een actuele link met de samenleving.

Wat ga je doen?

In deze sleutelpositie binnen het Parktheater ben je verantwoordelijk voor het vlekkeloos laten verlopen van onze operationele HR-processen en administratie. Je bent de centrale figuur die zorgt voor een gestroomlijnde HR-omgeving, waarin je nauwkeurig personeels- en salarismutaties verwerkt, digitale personeelsdossiers beheert en communicatie met externe partijen zoals pensioenfondsen en verzekeraars onderhoudt.

Als eerste aanspreekpunt voor collega’s op HR-gebied bied je ondersteuning bij operationele vragen en ben je een schakel in het waarborgen van een betrouwbare HR-administratie.  Je ondersteunt en denkt mee bij complexere vraagstukken, zoals het ontwikkelen van een HR-handboek of het definiëren van specifieke HR-procedures. Daarnaast pak je, indien nodig, lichte HR-adviesrollen op en ondersteun je leidinggevenden met deze adviezen.

Wie zoeken wij?

Jouw rol vraagt om een gestructureerde aanpak en het vermogen om prioriteiten te stellen. Je werkt efficiënt, kwaliteitsgericht en gaat zorgvuldig om met detailinformatie. Jouw proactiviteit en organisatorisch vermogen zorgen ervoor dat je zelfstandig werkzaamheden oppakt, afspraken nakomt en de samenwerking opzoekt om de beste resultaten te behalen. Je bent niet alleen gericht op het uitvoeren van taken maar ook op het verbeteren van onze HR-processen en -systemen.

Wij zoeken een kandidaat die:

 • Een sterke basis heeft in operationele HR-procedures en -administratie.
 • Proactief is in het organiseren van werk en het signaleren en implementeren van
  verbeteringen.
 • Zelfstandig kan werken, goed prioriteiten kan stellen en kwaliteitsgericht is.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden heeft en discreet omgaat met gevoelige informatie.
 • Bereid is om zowel op operationeel niveau te werken als mee te denken over strategische HR-vraagstukken.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan in een culturele, uitdagende, inspirerende en informele werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandig handelen.
 • Kleurrijke collega’s.
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
 • Een passend salaris conform de uitdaging van de functie.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, ABP pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 8 ADV-dagen op basis van een fulltime dienstverband (40 uur), goede opleidingsmogelijkheden en een personeelsregeling voor bezoek aan de voorstellingen.

Wil je solliciteren?

Bied jij de stevigheid en betrouwbaarheid die de HR-administratie nodig heeft? Wacht dan niet te lang en stuur je motivatiebrief met CV uiterlijk 10 april onder vermelding van ‘Sollicitatie Medewerker HR’ naar HR@parktheater.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koene Rem, koene.rem@parktheater.nl of 06 36 43 23 52.

We reserveren week 16 om de sollicitatiegesprekken te voeren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.