Parktheater nieuwe WOW-locatie

We zijn heel trots om aan te mogen kondingen dat we de nieuwe WOW-locatie zijn van Playing for Success Eindhoven! De afgelopen maanden draaiden ze een succesvolle pilot bij ons in het Parktheater, zo succesvol dat ze nu ook bij ons aan de slag gaan.


Playing for Success Eindhoven is in 2009 opgericht door SKPO, SALTO, Lumens en PSV en is een uniek concept waarbij ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren worden vergroot. Er wordt gewerkt aan een positief zelfbeeld en het vergroten van sociale vaardigheden.


Playing for Success Eindhoven organiseert activiteiten in een leeromgeving met een hoge WOW-factor die bijdragen aan de ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren uit de regio Eindhoven. Bij Playing for Success Eindhoven werkt elk kind aan zijn of haar eigen leerdoel. In kleine groepjes besteden ze, op een leuke manier, aandacht aan de verschillende leerdoelen met veel intensieve, persoonlijke aandacht. Via uitdagende activiteiten in en rondom het Parktheater gaan ze, samen met de kinderen, aan de slag om hun leerdoelen te bereiken. Ze komen op plekken waar je normaal niet zo snel komt, zoals in de kleedkamer en op het podium. De kinderen kunnen zo echt hun podium pakken! In haar tienjarig bestaan heeft Playing for Success Eindhoven al ruim 3.000 kinderen en jongeren een boost gegeven in hun sociaal emotionele en cognitieve ontwikkeling. Een resultaat waar ze trots op zijn!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie