Welkom bij Net(Anders)Werken @ Parktheater Eindhoven!

Ben je op zoek naar een ruimte buiten de deur om te werken? Parktheater Eindhoven biedt in samenwerking met Jacques Giesbertz van BuzzyChain gratis werkplekken aan in de sfeervolle Verdilounge. Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van het Wi-Fi netwerk en wordt er gratis koffie, thee en water aangeboden. Het is dagelijks mogelijk om voor €5,00 tussen 12:00 uur en 13:30 uur gebruik te maken van de Stadslunch in Smaaktheater Dertien, het restaurant van Parktheater Eindhoven. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van Stadslunch brood of Stadslunch salade.

Ook dit seizoen biedt Parktheater Eindhoven in samenwerking met Jacques Giesbertz een boeiende reeks Net(Anders)Werken workshops aan in de Grote Foyer van het Parktheater.
Boeiende onderwerken voor de startende en professionele ondernemer op het gebied van samenwerking, innovatie en andere interessante onderwerpen. Klik hier voor meer informatie.

Op deze website vind je informatie en impressies van de werkplekken en vergaderruimtes, maar ook aankondigingen van evenementen en de laatste nieuwtjes.

Volg ons ook op sociale media! We zijn actief op Facebook en Twitter en houden je daar op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen.

Nieuwsgierig? Reserveer dan een workspace of meetingspace, of kom gerust een keer een kijkje nemen! Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie? Klik dan hier. Wist je dat we ook een nieuwsbrief uitbrengen? Hierin word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en komende activiteiten. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier. Indien je gebruik maakt van onze work- of meetingspaces word je automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief.

 

Are you looking for a working space? Parktheater Eindhoven offers in cooperation with Jacques Giesbertz Buzzy Chain free workplaces in the atmospheric Verdi Lounge. You can use the Wi-Fi network for free, and there is free coffee, tea and water. For a small fee you can have lunch.

On this website you will find information and impressions of the work stations and meeting rooms, as well as upcoming events and the latest news.

Curious? Book a workspace, or feel free to come and take a look!