Sicerow & Arie Koomen

Nee, precies daarom

Nabil
wo 10 apr ’24 20:30 - 22:10
Vierde avondvullende show
wo 10 apr ’24
20:30 - 22:10
  • wo 10 apr ’24
    20:30 - 22:10
    Philipszaal

Nabil is weer terug in het theater en wel met zijn vierde avondvullende show: Nee, precies daarom.

Nabil vraagt zich af of we niet zijn uitgepraat. Zijn we niet over onze piek heen? Alles is inmiddels wel een beetje uitgevonden, gezegd en gedaan. Nee, precies daarom. Nabil heeft al drie succesvolle theatertournees achter de rug en was in 2023 een van de kandidaten van het televisieprogramma 'Wie is de Mol?'.

Over Nabil

De acterende, beatboxende, pianospelende cabaretier Nabil (Aoulad Ayad) werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Hij begon als humanbeatboxer bij theatergezelschap ISH. In 2006 werd hij als beatboxer Nederlands kampioen en werd kort daarna gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan.

Als acteur speelde hij in verschillende series zoals ‘ONM’, ‘De Co-assistent’ en ‘Deadline’. Daarnaast was hij twee seizoenen te zien in de improvisatieshow ‘Alpacas’, de opvolger van ‘De Lama’s’ en was een van de panelleden van het programma ‘Baas Raymann’.

De droom om uiteindelijk als soloartiest een avondvullende voorstelling te maken bleef hem achtervolgen. Hij besloot in 2015 om zichzelf in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer