8. De slimste vierkante kilometer


This text in English>>

Adres: High Tech Campus 1, Eindhoven (Gestel) (geopend ma - vr 06:30u – 20:30u)

De plek van geluk
The Strip op de High Tech Campus. De slimste km2 in Nederland met 10.000 knappe koppen uit 80 verschillende landen, werkzaam bij 145 verschillende bedrijven. In 1998 richtte Philips de Campus op voor Research & Development. Maar al in 2003 had Philips het lef om andere bedrijven toe te laten. De visie was duidelijk: oplossingen van de toekomst komen uit een samenwerking van meerdere bedrijven. Open innovatie is de drijfveer van dit kleine, slimme stukje Eindhoven. In 2011 werd Eindhoven zelfs uitgeroepen tot de slimste regio ter wereld. Als je er rondloopt voel je dat. De plek is open voor iedereen.
 

Wat ons hier gelukkig maakt?
Zoveel culturen samen. Vertrouwen. Samenwerking. Open. Toekomst. Techniek. Visie. Ondernemingszin. Dynamiek. In de overtuiging de wereld een beetje beter te maken en beseffen dat je elkaar daarvoor nodig hebt.

Ben je benieuwd naar de tips en opdrachten die bij deze Geluksplek horen? Deze vind je in de brochure die vanaf maandag 16 mei 2016 voor €1,- verkrijgbaar is bij het VVV-kantoor, de Bibliotheek, Boekhandel Van Piere en bij de meeste geluksplekken.