4. De Twinkeling van Twinkelbel

This text in English>>

Winkel Twinkelbel, Kleine Berg 54, Eindhoven (Centrum). Elke weekdag open van 10.00 tot 17.00 uur (maandag van 13.00-17.00 uur). Zaterdag en zondag gesloten.

http://www.lunetzorg.nl/contact/locaties/twinkelbel

De plek van geluk
In het verhaal nemen Peter Pan en het knutselelfje Tinkelbel ons mee naar Neverland (Nooitgedachtland) waar ze zorgen voor The Lost Boys (De Verloren Jongens). Het zou het verhaal van Twinkelbel kunnen zijn. In deze kleurrijke winkel met koffiehoek werken stralende mensen met een verstandelijke beperking. Ze maken er keramiek en kaarten en andere originele cadeaus voor iedereen. Stap binnen in deze wonderlijke wereld.

Wat ons hier gelukkig maakt?
De twinkeling in de ogen van iedereen die hier werkt. De spontane rondleiding die je zomaar krijgt. De intensiteit van het handwerk. Concentratie, vakmanschap, vriendelijkheid en de unieke stijl. Samenwerking, respect en creativiteit staan hier voorop. Wat een bijzondere sfeer.

Ben je benieuwd naar de tips en opdrachten die bij deze Geluksplek horen? Deze vind je in de brochure die vanaf maandag 16 mei 2016 voor €1,- verkrijgbaar is bij het VVV-kantoor, de Bibliotheek, Boekhandel Van Piere en bij de meeste geluksplekken.