Geluksplekken

This text in English

Eindhoven is een bruisende stad. Hier wonen meer dan 220.000 mensen die, net als iedereen, proberen een beetje gelukkig te zijn. En dat lukt vrij aardig. Maar welke plek maakt hen hier nu precies gelukkig? En willen ze die plek ook delen? Op initiatief van Parktheater Eindhoven en Fontys Hogescholen gingen studenten op onderzoek uit. Ze vonden veel kleine en grote plekken die mensen gelukkig maken in deze stad. Onze 'Ambassade van Geluk' selecteerde er alvast 11. Gun jezelf het geluk om ze te ontdekken en om op een andere manier naar de stad te kijken.

 

Aan de slag!
De Geluksplekken zijn gebundeld in een brochure. De brochure heb je al voor slechts € 1, te vinden bij het VVV-kantoor, de Bibliotheek, Boekhandel Van Piere en bij de meeste geluksplekken. Elke Geluksplek is te herkennen aan informatiebordje en is een mooi startpunt om te werken aan je eigen geluk. Op elke plek vind je drie tips waar je mee aan de slag kunt.

Deel jouw geluksplek!
De zoektocht naar Geluksplekken in Eindhoven gaat door. Iedereen heeft wel een plek die bijdraagt aan zijn of haar geluk. Deel de jouwe door hem te mailen naar geluksplekken@fontys.nl of te twitteren met #hapspots040