Gelukkig werken in Eindhoven

Gelukkig met je werk?

Wat bepaalt of je gelukkig bent in je baan? Dat thuis alles goed loopt of dat je bijvoorbeeld vrijheid hebt in je werk? Geluk op de werkvloer komt steeds meer in de belangstelling. Doe daarom mee aan het onderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam/Erasmus Happiness Economics Research Organisation op initiatief van Fontys Hogescholen HRM & Psychologie, Parktheater Eindhoven en Gemeente Eindhoven en met medewerking van Brainport Eindhoven naar de stand van het geluk op de werkvloer.

Naar aanleiding van ‘Geluk voor Eindhoven’ – de week rondom het thema geluk die dit jaar voor de tweede achtereenvolgende keer wordt georganiseerd – doet de Erasmus Universiteit Rotterdam onderzoek naar de stand van het geluk op de werkvloer bij mensen werkzaam in de regio Eindhoven.

Meedoen?
Meedoen is eenvoudig. Download de app ‘Gelukkig werken in Eindhoven’ en vul de vragenlijst in. Beschik je niet over een smartphone? Dan kun je ook via www.GelukkigWerkenInEindhoven.nl aan het onderzoek meedoen. Uiteraard is deelname anoniem. Onder de deelnemers wordt een geluksworkshop onder leiding van Leo Bormans, geluksambassadeur en auteur van World Book of Happiness, voor 20 mensen verloot!

Doel van het onderzoek
Aandacht besteden aan geluk op de werkvloer, weten wat het geluksgevoel bepaalt van jou en je collega’s en uitvinden wat het verschil in geluk op de werkvloer in de regio Eindhoven verklaart.

Vragen over het onderzoek? Neem contact op met Emma Pleeging van EHERO via pleeging@ese.eur.nl.  

Lees hier de Engelse versie/Read English version here.